In mijn Buurt in corontatijd: een belletje

Het contact houden met de ouderen is voor ons in deze tijd het allerbelangrijkste. De projectleiders  bellen geregeld met onze ouderen, die nu gedwongen zijn om thuis te blijven en voor wie het vaak een eenzame tijd is. Hoe het gaat? Riet de Groot (86) vertelt:

“Het is een rare tijd. Het is stil en saai. Ik krijg niemand op bezoek. Wel zie ik dat iedereen weer naar elkaar omkijkt. De buurt is gezellig. Tijdens de oorlog waren mensen ook op elkaar aangewezen en dat zie je nu ook weer gebeuren. Maar dat gehamster vind ik grote onzin.
Ik hoop dat het niet te lang meer duurt. Blijf maar lekker thuis!”

Meer van deze gesprekjes vindt u op de Facebookpagina van In mijn Buurt, waar dagelijks een verslagje wordt geplaatst.

Contact


Heb je een vraag aan ons? Wilt u meedoen als verteller, als basisschool, of een bijdrage leveren door een interview te begeleiden? Neem contact op, we helpen graag verder.

Christine: +31 6 816 834 18

NL41 TRIO 0254 753892